ERP pazarının önemli oyuncularından IAS, 35. yılını kutluyor

ERP sektörünün önde gelen firmalarından biri olan IAS, 35. yaşını kutluyor. Şirket, global pazarda lider konumunu koruyarak geçtiğimiz yıl yüzde 37,6 büyüme sağladığını duyurdu. IAS, 32 ülkede 70.000’den fazla kullanıcıya hizmet veriyor ve hedefini, 50. yıl dönümünde kullanıcı sayısını iki katına çıkarmak olarak belirledi.

Yenilikçi Teknolojilerle Dijital Dönüşüm

1989 yılında Almanya’nın Karlsruhe şehrinde kurulan IAS, ERP çözümlerinden başlayarak otomasyon, IoT ve iş zekası gibi yeni teknolojilere odaklanarak büyümeye devam ediyor. Şirket, ofisleri arasında Almanya, Türkiye, Güney Kore, İsviçre’nin yanı sıra Hindistan, Birleşik Arap Emirlikleri ve ABD’de de faaliyet gösteriyor.

IAS’ın Yönetim Kurulu Başkan Vekili Can Karabiber, şirketin TROIA adlı yazılım dilini sadece dört şirketin geliştirdiğini vurgulayarak, “Canias ERP, üretim süreçlerinde en mantıklı ve pratik çözüm olarak öne çıkıyor” açıklamasında bulundu.

Gelecek İçin Teknolojik Hedefler: Yapay Zeka ve Bulut Çözümleri

IAS, 2025’e odaklanarak yapay zeka, bulut tabanlı çözümler ve gelişmiş veri analitiğine yönelik stratejiler geliştirmeyi planlıyor. Şirket, müşterilerine sadece iş süreçlerini optimize etme değil, aynı zamanda çevik ve sürdürülebilir iş modelleri sunma amacında.

IAS’ın CTO’su Bahtiyar Tan, küresel ERP pazarının 59,5 milyar dolar büyüklüğünde olduğunu ve 2030’a kadar yüzde 11 büyüme öngördüğünü belirtti. Tan ayrıca, bulut ERP çözümlerinin 2025’te 40,5 milyar dolara ulaşacağını ve yapay zeka pazarının hızla büyümeye devam edeceğini aktardı.

Öne Çıkan İşbirlikleri ve Projeler

IAS, dünya çapında büyük markalarla işbirlikleri yaparak dikkat çekiyor. Özellikle Hyundai Motor Group ile Asya, Orta Doğu ve Afrika’daki üretim tesislerine Canias ERP sistemlerini entegre etmek için çalışmalar yürütüyor. Ayrıca, Birleşmiş Milletler Kalkınma Programı (UNDP) tarafından desteklenen model fabrikalar aracılığıyla dijital dönüşümü hızlandırmayı hedefliyor. Bu fabrikalar, özellikle küçük ve orta ölçekli işletmelerin Endüstri 4.0 uygulamaları konusunda eğitim alabileceği merkezler olarak faaliyet gösterecek.

Related Posts

Başlıksı1000 yıldır kayıp olan Babil ilahisi yapay zekâyla çözüldü

Uzmanlardan oluşan uluslararası bir ekip, yaklaşık 1000 yıldır kayıp olan Mezopotamya dönemine ait gizemli bir ilahiyi çözdü. Kil tabletlere yazılmış olan “Babil İlahisi”, antik Babil kentinin ihtişamını gözler önüne seriyor ve kent sakinlerinin günlük yaşamına dair yeni bilgiler sunuyor. Keşfin ayrıntıları, Iraq dergisinde yayımlandı.

Yıldızlararası yeni bir cisim keşfedildi: ‘A11pl3Z’

ATLAS Gözlemevi, 1 Temmuz 2025’te A11pl3Z adlı yeni bir yıldızlararası cisim keşfetti. Bu cisim, ʻOumuamua ve Borisov’dan sonra Güneş Sistemi’nde tespit edilen üçüncü yıldızlararası obje oldu. A11pl3Z isimli cismin 3 Temmuz’da saat 22.00’de Virtual Telescope Project tarafından canlı yayında gözlemleneceği açıklandı.

2025 yılının ilk yarısındaki en iyi oyunlar belirlendi

2025 yılı bitmeden daha çok oyun çıkacak ancak yılın başından beri çıkan oyunları değerlendiren Metacritic, 2025’in şimdiye kadarki en iyi oyunlarını listeledi.

Geleceği şimdiden satın alanlar bu madeni keşfetti: Teknolojide devrim yaratacak

Düşünsenize… Evde köşeye atılmış, çalışmayan bir eski bilgisayar, aslında geleceğin teknolojisini ayakta tutan elementleri barındırıyor olabilir!

WhatsApp Özet kullanıma sunuldu: Mesaj kaçırmaya son!

Meta’nın yapay zeka desteği ile kullanıma sunduğu yeni özellik sohbetleri yakalamayı artık çok daha kolay bir hale getiriyor.

Xiaomi 16 serisi bomba gibi geliyor

Xiaomi’nin heyecanla beklenen amiral gemisi 16 serisi, teknoloji kulislerinde şimdiden büyük yankı uyandırıyor. Çinli şirketin bu yılın sonlarına doğru tanıtmayı planladığı seri, yeni bir premium modelle ve Mi 11 Ultra’dan tanıdık bir özellikle …

vozol puff